• Sort med smal ramme

 • Exclusive sort ramme

N-20F

N-20F leveres med tre ulike rammevalg, exclusive sort, exclusive hvit og sort, smal ramme. Med nøye utprøvd forbrenningsteknikk, luftspyling av glasset og et velisolert brennkammer, gir innsatsen et klart flammebilde med behagelig varme. Våre N-20 innsatser har i tillegg doble glass som gir ekstra god forbrenning selv på lav effekt. Alle våre innsatser er rentbrennende for maksimal utnyttelse av veden.

VELG TILBEHØR

I tette, godt isolerte boliger kan utilstrekkelig tilførsel av luft utenfra gi undertrykk i rommet der ildstedet står. Dette kan føre til dårlig forbrenning, dårligere utnyttelse av veden og nedsoting av pipa. Til tette boliger anbefaler vi derfor ildsted med mulighet for ekstern friskluftstilførsel. Friskluftskanal bør prosjekteres og klargjøres allerede under byggets oppføring.

Brukes sammen med frisklufttilførsel, ved ettermontering av ildsted der det er behov for tilluft.

Total pris
22 900kr
 • Valgmuligheter

  Med N-20F har du mulighet til å velge mellom tre ulike farger på rammen og ulike tilbehør.

 • Fjern asken enkelt og raskt

  Askeløsning kan velges som tilbehør. Den blir en del av brennkammeret under bruk. Når asken er kald, løfter du beholderen ut, tømmer den, og setter den tilbake.

 • Doble glass

  Våre N-20 innsatser har doble glass som gir ekstra god forbrenning selv på lav effekt.

 • Luftspyling

  Ren luft slippes inn via en kanal i overkant av glasset, som spyler som en gardin nedover glasset i det varme brennkammeret. Den rene luften hindrer røykgassene i å komme i kontakt med og sote ned glasset. Den er også med på å styre intensiteten i bålet.

 • Frisklufttilførsel

  Dette produktet er utstyrt med en tilkoblingsstuss hvor montøren kan koble til ekstern luft. I moderne tette hus er det nødvendig med ekstern luft for å få ildstedet til å brenne optimalt.

Veil. pris fra
22 900kr

Røykrør og montering vil komme i tillegg.

NOBB 46346118

Teknisk data
Høyde: 798 - 918 mm
Bredde: 566 mm
Dybde: 339 mm
Virkningsgrad: 82 %
Røykrør dimensjon (mm): 150
Nominell effekt (kW): 7
Vedlengde: 40 cm
Vekt inkludert innsats (kg): 86 *
*Et normalt gulv vil kunne tåle vekten.