• Denver kommer med høyre- og venstrevinklet innsats

 • Praktisk vednisje er en del av peisen

Denver

Nordpeis Denver er en klassisk hjørnepeis med integrert brannmur. Velg innsyn til flammene fra høyre eller venstre. Den store ilegghyllen gjør at du ikke behøver gulvplate.

Velg tilbehør

Askeløsningen er et brett som plasseres oppå brennplatene i ildstedet. Den kommer med et håndtak og asken løftes dermed enkelt ut når du skal tømme peisen eller ovnen.

I tette, godt isolerte boliger kan utilstrekkelig tilførsel av luft utenfra gi undertrykk i rommet der ildstedet står. Dette kan føre til dårlig forbrenning, dårligere utnyttelse av veden og nedsoting av pipa. Til tette boliger anbefaler vi derfor ildsted med mulighet for ekstern friskluftstilførsel. Friskluftskanal bør prosjekteres og klargjøres allerede under byggets oppføring.

Brukes sammen med frisklufttilførsel, ved ettermontering av ildsted der det er behov for tilluft.

Total pris
21 900kr
 • Godt innsyn til flammene

  Stor hjørnepeis med vinkelinnsats som gir mye varme.

 • Rentbrennende

  Alle våre peiser og ovner er rentbrennende. Ved å bytte til et rentbrennende ildsted sparer du både miljøet og lommeboken.

 • Luftspyling

  Ren luft slippes inn via en kanal i overkant av glasset, som spyler som en gardin nedover glasset i det varme brennkammeret. Den rene luften hindrer røykgassene i å komme i kontakt med og sote ned glasset. Den er også med på å styre intensiteten i bålet.

 • Frisklufttilførsel

  Denver er utstyrt med en tilkoblingsstuss hvor montøren kan koble til ekstern luft. I moderne tette hus er det nødvendig med ekstern luft for å få ildstedet til å brenne optimalt.

 • Leveres umalt

  Våre peiser leveres umalt så du selv kan velge ønsket uttrykk. Vi anbefaler Hey'di betonglook for jevn og fin betongfarge, eller vanlig vannbasert maling i ønsket farge.

Veil. pris fra
21 900kr

Røykrør og montering vil komme i tillegg.

Teknisk data
Høyde: 1476 mm
Bredde: 1347 mm
Dybde: 981 mm
Virkningsgrad: 78 %
Røykrør dimensjon (mm): 150
Nominell effekt (kW): 7
Vedlengde: 35 cm
Vekt inkludert innsats (kg): 515