• Pisa med sort innsats

 • Vednisje som er tilpasset peisen kan velges som tilbehør

 • Pisa kommer også med hvit innsats

 • Velg høyre- eller venstrevinklet innsats

Nordpeis Pisa

Nordpeis Pisa har vinkelinnsats som gir deg et fantastisk innsyn til flammene fra to sider. Velg høyre- eller venstrevendt innsats, i exclusive sort, eller exclusive hvit med chrome ramme. Peisen har en praktisk og dekorativ vednisje i sokkelen som standard og mulighet for ekstra vednisje på siden som tilvalg.

Velg tilbehør

Gulvplate er pålagt dersom gulvet er laget av brennbart materiale. Denne gulvplaten er tilpasset dette ildstedet. Husk at du alltid må fjerne glør som lander på gulvplaten.

Ønsker du et ildsted med jevn og lang varmeavgivelse er PowerStone™ en god investering. PowerStone™ er et varmelagrende betongmateriale som vi i Nordpeis har testet og utviklet siden 2004. Steinen har høyere varmelagrende effekt enn tradisjonell kleberstein.

Askeløsningen er et brett som plasseres oppå brennplatene i ildstedet. Den kommer med et håndtak og asken løftes dermed enkelt ut når du skal tømme peisen eller ovnen.

I tette, godt isolerte boliger kan utilstrekkelig tilførsel av luft utenfra gi undertrykk i rommet der ildstedet står. Dette kan føre til dårlig forbrenning, dårligere utnyttelse av veden og nedsoting av pipa. Til tette boliger anbefaler vi derfor ildsted med mulighet for ekstern friskluftstilførsel. Friskluftskanal bør prosjekteres og klargjøres allerede under byggets oppføring.

Brukes sammen med frisklufttilførsel, ved ettermontering av ildsted der det er behov for tilluft.

Total pris
40 100kr
 • Integrert brannmur

  Med integrert brannmur i bakkant blir monteringen enklere og peisen kan plasseres helt inntil vegg av brennbart materiale.

 • Fleksibel

  Pisa kan vendes mot høyre eller venstre.

 • Vednisjer

  Pisa har integrert vednisje i sokkelen, og mulighet for en høy vednisje på siden som tilvalg.

 • Personlig

  Velg innsats med sort eller hvit dørramme.

 • Doble glass

  Pisa har doble glass som gir ekstra god forbrenning selv på lav effekt.

Veil. pris fra
37 800kr

Røykrør og montering vil komme i tillegg.

Teknisk data
Høyde: 1683 mm
Bredde: 593 mm
Dybde: 466 mm
Virkningsgrad: 81,9 %
Røykrør dimensjon (mm): 150
Nominell effekt (kW): 5.4
Vedlengde: 40 cm
Vekt inkludert innsats (kg): 266
Pipekalkulator