Utepeis på fjellet

Ny utepeis i vinter

Vinteren i Norge er en kald, men herlig tid. Lange dager med uteaktiviteter avsluttes perfekt rundt en varmende utepeis.

Vi nordmenn er flinke til å utnytte den kalde årstiden, og i år har kanskje enda flere fått smaken på alt den har å by på. Sjeldent har vel så mange kommet seg ut i skiløyper, slalombakker, akebakker og skøytebaner. En kald og snørik vinter har gjort mange fine stunder mulige, til tross for en unormal situasjon.

En utepeis eller bålpanne kan være med på forlenge de koselige stundene ute, og er et perfekt samlingssted for familien.

Air er våre nyeste utepeis - og vi synes den er ganske enkelt genial. Den er modulbasert og du kan enkelt bygge på med moduler og tilbehør. Lag den peisen du selv ønsker - enten du er ute etter en helt enkel bålpanne i et stilrent og eksklusivt design, eller en fullverdig grill hvor du kan lage både enkle og mer avanserte retter.

Air Base kan i all sin enkelhet brukes som en vanlig bålpanne. Brennkammeret er i støpejern og plassert slik at du ser bålet godt. Perfekt for å få i seg varmen etter en lang skitur, eller til å grille pølse på de dagene turen kanskje ikke går lenger enn ut i egen hage.

Les mer om Air

Air kommer også med en vednisje som kan brukes som forhøyningsmodul. Da får du både et sted å oppbevare veden, og en mer praktisk høyde for deg som ønsker å bruke peisen som grill. Håndtak i galvanisert stål og sideplater i kebony er både praktisk og stilig tilbehør for kokken. Vindfangeren gir bedre forhold for grilling, og kommer med en egen grillrist som kan plasseres i flere høyder.

Air utepeis

Klassiske utepeiser

Våre klassiske utepeiser er utstyrt med brennkammer i delikat lys thermotte, i tillegg til grillrist og gnistfanger. Selve brennkammeret er plassert i en høyde som er praktisk ved matlaging - enten det er en enkel lunsj med pølsegrilling, eller mer avanserte retter som står på menyen.

Roma Garden er produsert i lettbetong og er enkel å montere enten på terrassen eller i hagen. Forleng de gode stundene ute med denne varmende utepeisen.

Roma Garden utepeis